Osamaksu

Jos luottotietosi ovat kunnossa, voit maksaa satulan 2-3 erässä, jolloin osamaksun käsittelykulut ovat 10€/lasku ja tällöin kaupasta ei peritä korkoa eikä muita luottokustannuksia.

Verkkokaupassamme on valittavissa myös seuraavat maksutavat:

Jousto
Jousto on suomalainen maksupalvelu, jolla voi maksaa verkkokaupassa joustavasti, nopeasti ja turvallisesti. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi laskun, hän saa aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1-12 kuukauden takaisinmaksusajalla.

Everyday
Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 2000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa. Lisätietoja: https://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Euroloan Lasku ja Euroloan Osamaksu
Euroloanin lasku ja osamaksu ovat kuluttajalle edullinen tapa rahoittaa jopa 2 000 euron ostokset verkkokaupassa. Kun asiakas maksaa Euroloanin laskulla, hän saa aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi hän voi kätevästi muuttaa laskun osamaksuksi kotona.Euroloanin laskun tai osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 19-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk.

Euroloan Lasku
• Asiakas saa 14 päivää korotonta maksuaikaa.
• Laskun voi kätevästi muuttaa osamaksuksi.

Euroloan Osamaksu
• Asiakas valitsee itselle sopivan maksuajan (3, 6, 12 tai 24 kuukautta).

Lisätietoja: www.euroloan.fi/