Sovitusehdot

Lähetämme satulat sovitukseen postin kautta.

Satuloita voi tilata sovitukseen täysi-ikäinen henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa.

Satuloiden tilaus sovitukseen

Kun klikkaat satulan kohdalla “Tilaa sovitukseen”, satula lisätään sovituskoriin. Sovituskoriin voit lisätä maksimissaan kolme satulaa.
Sivuilla näkyvät myymättä olevat satulat, mutta satula saattaa olla sovituksessa. Ilmoitamme tilauksesi jälkeen, jos jotain malleista pitää jäädä vielä odottamaan.

Sovitusmaksu

Epäsopivat satulat palautetaan asiakaspalautuksena samassa lähetyksessä.
Sovitusmaksu sisältää edestakaiset postikulut:
1 satula: 30€ (15€ hyvitetään satulan hinnasta, jos ei tule palautuslähetystä)
2 satulaa: 40€
(3 satulaa: 50€ jos mahtuvat samaan pakettiin, kolme koulusatulaa ei mahdu)
Lännensatula: 40€

Sovitusmaksun maksaminen

Tilauksen jälkeen varmistamme, että kaikki satulat ovat lähetettävissä, ja voit tämän jälkeen maksaa sovitusmaksun verkkosivuillamme: Sovitusmaksu
Voimme myös lähettää tarvittaessa laskun, jolloin summaan lisätään 5€ laskutuslisä. Asiakas sitoutuu maksamaan satulansovitusmaksun tilattuaan satulat sovitukseen. Jos satulat on jo ehditty lähettää sovitukseen, mutta asiakas haluaisikin perua sovituksen eikä noudakaan lähetystä, on hänen silti maksettava sovitusmaksu, joka kattaa edestakaiset rahtikulut.

Satuloiden palautus

Epäsopivat satulat palautetaan asiakaspalautuksena tavallisena pakettina (ilman särkyvänä-erilliskäsittelyä) 17.9.2019 alkaen vain postin kautta. Asiakaspalautustunnus postiin: 627796.

Sovitusaika

Normaali sovitusaika on viikko lähetyksen noutamisesta. Jos tarvitset lisäaikaa, tästä on sovittava erikseen. Lisävuorokaudet ilman sopimista 5€/vrk.

Noutamaton satulalähetys

Noutamattomista lähetyksistä laskutetaan sovitusmaksu + 10€ käsittelymaksu, sekä mahdolliset Matkahuollon perimät säilytysmaksut.

Satulan maksaminen

Ilmoita Satulasoppiin, jos joku satuloista on sopiva, niin lähetämme laskun tai voit maksaa satulan verkkokaupan kautta.
Satula on Satulasopin omistuksessa, kunnes se on kokonaan maksettu. Jos satula sopii, sitä ei tarvitse lähettää takaisin, mutta sitä ei pidä ottaa normaaliin käyttöön ennen maksua tai osamaksusopimuksen tekoa. Satulaa ei myöskään saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ennen maksua. Jos satula jää maksamatta, tulemme vaatimaan sen palautusta ja korvauksen 5€/vrk sovitusajalta. Jos satulaa ei pyynnöistä huolimatta palauteta, tulemme tekemään tarvittaessa rikosilmoituksen.

Jalustinhihnojen käyttö sovituksessa

Lähes kaikkiin malleihin saa laitettua jalustinhihnat siiven alta, jolloin siipiin ei tule sovituksessa jälkiä. Jos satula on käytetty ja hihnoja ei saa siiven alta, voit käyttää hyväkuntoisia ja pehmeitä jalustinhihnoja siiven päällä. Uusiin tai hyvin vähän käytettyihin satuloihin jalustinhihnat saa laittaa vain siiven alta. Varsinkin huonolaatuisista jalustinhihnoista saattaa tulla isot kulumajäljet jo yhdestä ratsastuskerrasta.

Sovitusohjeet

Noudathan lisäksi seuraavia ohjeita sovittaessasi satulaa:

  • Käytä satulavyötä, jossa on rullasoljet.
  • Vältä vetoketjullisia saappaita ja muita varusteita, jotka saattaisivat naarmuttaa satulan siipiä.
  • Älä liu’u satulaa pitkin alas selästä, jolloin esimerkiksi takin vetoketju saattaa tehdä naarmuja.
  • Säilytä satulaa satulahuovan tai muun pehmusteen päällä siten, ettei toppauksiin jää telineestä jälkiä.
  • Älä laske satulaa esim. tallin betonilattialle takakaari seinää vasten, jolloin satulan etureuna kärsii.
  • Älä säilytä satulaa tilassa, johon pääsee kissoja.
  • Jos satula on likaantunut sovituksessa, puhdistathan sen ennen lähettämistä takaisin. Älä kuitenkaan pakkaa satulaa kosteana.
  • Pakkaa satula samalla tavalla kuten se oli lähetettykin. Etu- ja takakaaren alla pitää olla pehmustetta, etteivät ne hankaannu laatikon pintaa vasten.
  • Jos sait satulan mukana sovitukseen etukaaria, vaihdathan takaisin sen etukaaren, joka satulassa oli valmiina. Etukaaren vaihdosta veloitamme 20€.

Huom! Sovittaja on velvollinen korvaamaan satulaan mahdollisesti tulleet merkittävät vauriot, kulumajäljet tai naarmut.