Satulan myyntivälitys

Satula välitykseen

Otamme mielellämme myyntiin ehjiä satuloita, jotka eivät saa haista homeelta, selkärangantila ei saa olla liian kapea (alle 3 sormea) ja paneelit eivät saa olla epäsymmetriset. Toppauksien ei tarvitse olla täydelliset, sillä satula voidaan topata uudestaan, mutta toppaustarve on hyvä huomioida hinnassa.

Satulan lähetys myyntiin

Voit lähettää satulan postin kautta osoitteeseen: Satulasoppi Oy, Pyyppöläntie 219, 40950 Muurame, p. 0504678964. Toivoisimme lähetystä ovelle-pakettina tai asiakaspalautuksena, jolloin postikulut voi maksaa: https://www.satulasoppi.fi/tuote/postikulut/ ja asiakaspalautustunnus postiin: 627796 (ei särkyvänä, max 60x60x100cm ja ympärysmitta alle 200cm).

Liitä mukaan omat yhteystietosi, tilinumero, hintapyyntö satulalle sekä mahdollinen tinkivara tai tulosta ja täytä välityssopimus valmiiksi: välityssopimus

Välityspalkkio

Välityspalkkio on 20%, kuitenkin vähintään 50€ (uusissa sopimuksissa 12.4.2022 alkaen minimi 100€). Hinta sisältää kaiken myyntityön: ilmoituksen www-sivuille, satulan lähetykset sovitukseen, sovitusreissut sekä laskutuksen. Pidämme satulan myynnissä niin kauan, että se menee kaupaksi. Mikäli satulan omistaja ottaa satulan pois myynnistä, laskutamme 30€ mainos- ja myyntikuluja.

Myyntiaika

Myyntiaika riippuu satulan mallista ja hinnasta, jotkut mallit menevät samantien kaupaksi ja toisissa saattaa kestää hyvinkin kauan. Meillä on kuitenkin laaja asiakaskunta ja satulat liikkuvat hyvin sovituksessa kaikissa hintaluokissa. Keskitymme nykyään nimenomaan välityssatuloihin.

Satulan maksu ja maksuturva

Satula maksetaan asiakkaalle viikon sisällä siitä, kun ostaja on maksanut satulan. Jos ostaja ei ole kuukauden sisällä eräpäivästä maksanut satulaa, niin maksamme joka tapauksessa satulan asiakkaalle, ellei kauppaa ole peruttu.

Vakuutus ja korvaukset

Satuloilla on kattavat vakuutukset myös kuljetuksiin. Mikäli satula katoaa, vahingoittuu merkittävästi tai varastetaan, omistajalle korvataan sama summa, minkä hän olisi saanut satulan mennessä kaupaksi. Satuloihin saattaa tulla ratsain sovitettaessa pieniä kulumajälkiä, mutta sovittaja on velvollinen korvaamaan vahingot, jos satulan omistaja katsoo tämän tarpeelliseksi.

Satuloiden muokkaus

Myytävä satula voidaan tarvittaessa myös toppauttaa, jos sen katsotaan helpottavan myyntiä. Tästä sovitaan aina erikseen satulan omistajan kanssa. Myös rungonmuokkaukset onnistuvat meillä liikkeessä.