Ryder mittatilaussatulat

Ryder Saddles satulamme tekee Englannissa Glen Farnell, jolla on yli 30 vuoden kokemus mittatilaussatuloiden valmistuksesta. Runko ja paneelimalli voidaan valita jokaiseen satulamalliin hevosen selän mittojen mukaan ja siipien pituus, malli ja polvituet sekä istuimen malli ja syvyys ovat kaikki räätälöitävissä ratsastajan toiveiden mukaisesti. Sekä este- että koulumallit saa tilattua myös yksisiipisenä.

Satuloissamme käytetään nihkeää ja pehmeää vasikannahkaa, joka antaa hyvän pidon, mutta valittavissa on myös lukematon määrä erilaisia nahkoja aina peurannahasta ja krokotiili-printtinahasta lähtien. Satuloihin voidaan valita paljon yksityiskohtia, esimerkiksi erivärisiä ompeleita, timantteja tai takakaaren koristenahka.

Runkoa voidaan muokata 4 kertaa 1-2cm. Satulaan voi valita säädettävät jalustinkoukut. Satulat on topattu pehmeästi 100% englantilaisella tasalaatuisella Jacobs lampaan villalla, jolloin toppaus on myöhemmin tarvittaessa muokattavissa, jos selän malli muuttuu. Hevosta vasten toppauksessa on pehmeä, painetta tasaava ja hengittävä feltfoam.

Valittavat runkokoot ovat 16,5″-18″ ja toppaukset voidaan tarvittaessa tehdä lyhyemmiksi.

Valmistusaika mittatilaussatulalle on 4-6 viikkoa.

Satuloiden valmistuksessa pyritään huomioimaan erittäin hyvä selkärangantila, lapojen liikkuvuus sekä vapaus ristiselän työskentelylle kuitenkin jakaen paino tasaisesti mahdollisimman laajalle alueelle pitkien selkälihasten päälle.

Ryder Paris Deluxe Monoflap 2990€