Rossner

Edullinen löytö Hollannista! Rossnerin satulat ovat pehmeitä ja miellyttäviä istua. Satuloissa on käytetty laadukasta eurooppalaista nahkaa ja niissä on hyvä selkärangantila, normaali säkätila ja kaikki tilaamamme mallit sopivat suoraan selkään. Rungolla on 5 vuoden takuu.

Rossnerin varusteet ovat todella laadukkaita. Rossnerin nahkainen Balance kouluvyö on erittäin pehmeää nahkaa ja hintaa vain 79,90€. Ease-vyö on myös erittäin pehmeä Balance vyö joustoilla 89,90€. Joustoton Rossner S-vyö taas tekee todella hyvän mutkan ja sopii hevosille, joilla satulavyö vetää satulaa eteen.

ROSSNER ATLANTA ESTESATULA 990€

Pehmeä estesatula, jossa on hyvät polvi- ja pohjetuet. Hyvä selkärangantila. Sopii suoraan selkään. Villatoppaus.

ROSSNER MONTREAL KOULUSATULA 1035€

Pehmeä koulusatula, jossa on syvä istuin ja keskisuuret polvituet. Hyvä selkärangantila ja korkea säkätila. Sopii suoraan selkään. Paneelit ovat pystymmät, joten ei sovi todella pyöreään selkään. Villatoppaus.

ROSSNER AMERIKA PLUS KOULUSATULA 990€

Pehmeä koulusatula, jossa on syvä istuin ja pienehköt polvituet. Hyvä selkärangantila. Sopii suoraan selkään. Painopiste edessä. Paneelit ovat loivemmat kuin Montrealissa. Villatoppaus.

ROSSNER AMERIKA YLEISSATULA 970€

Pehmeä yleissatula, jossa on syvä istuin ja normaalit polvituet. Hyvä selkärangantila ja cut back-säkätila. Villatoppaus.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.